Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618858219.7382531166076660156250', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

SUMANT GRANS RECORDS - Dee Heys!
SUMANT GRANS RECORDS

SUMANT GRANS RECORDS

DJ: MIQUI PUIG

Agafem un vinil qualsevol, som a dalt de tot del Turó de la Seu Vella i el llancem en l’aire. Un inici de vol aprofitant l’efecte “frisbee”, li fa prendre revolada per endinsar-se a la boira lleidatana. Planeja… i talla de soca-rel l’escumosa i gèlida condensació. S’obre camí però perd alçada aterrant a la Plaça Sant Joan. Allí on els gitanos lleidatans s’agrupaven per airejar els seus garrotins. Immaculat i infranquejable el vinil continua rodolant pel Carrer Sant Antoni, esquivant melòmans i humans. Tot serpentejant llargues cames o bé, escapolint-se de mans ansioses tot emulant un vehicle que passa per un túnel. El destí és a prop. Només li cal travessar l’Avinguda Catalunya, un pas per vianants i amants. Un cop superat, aturada per rodar sobre el seu eix, a tot drap! És la seva particular celebració un cop arribat a la seva nova llar a Alcalde Costa número 11, un cop arribat a Grans Records!

Al carrer La Palma la vam veure néixer però a Alcalde Costa la veurem créixer. La botiga musical per excel·lència a la capital del Segrià té un nom i és Grans Records. Canvi d’ubicació però no d’ànima. Del petit reducte a un espai culturalment parlant idoni, on els vinils continuen sent els protagonistes i a partir d’ara, la cervesa el millor acompanyament. Nou concepte que vam descobrir el passat vint-i-dos de desembre en la re-inauguració de la tenda de discs i ara també cerveseria. Reeixida festassa la que va muntar en Domènec i la Belen amb un convidat de luxe, Miqui Puig. El músic, dj. i productor d’Ametlla del Vallès va ser l’encarregat de la banda sonora durant la cita; a còpia de Old Wave, New Wave i Post-Punk fent les delícies de tots els assistents. Mel per les oïdes i com abelles de rusc els presents aixecaven les antenes per brunzir de valent amb la gran selecció que vam poder escoltar. Tot sumant un gran record pel nostre caparró!

Si us vau perdre aquest sarau o bé, el voleu viure de nou, Dee Heys! us dóna l’oportunitat… A tot això un llarga vida a Grans Records, perquè s’ho mereix continuant amb fermesa pel camí de la valentia contra el gegant anomenat Internet i també per seguir sent aliment de la fam de bona música a bon preu. Llarga vida a Grans Records!

PD: No us perdeu el Set&Meet&Great que viurem amb Miqui Puig durant el pròxim mes de febrer, un cop el seu nou disc hagi sortit del forn. Miqui Puig ens descobrirà el que hi trobarem en ell, a més a més, aprofitarem l’avinentesa per conèixer més a fons a una de les persones que ha deixat un llegat important, pel que fa a la música pop en l’àmbit nacional. Gràcies Miqui per voler jugar!

Tracklist:

 1. Sophia Loren & Armando Trovajoli Orchestra & Chorus – Che m’e’mparato a fa (RCA 1957)
 2. Cabaret Voltaire – The Set Up (Rough Trade 1978)
 3. Tribe Called Quest – I Left my wallet in El Segundo (Vampire Mix by Norman Cook) (Jive 1991)
 4. Spoonie Gee – The Godfather (Dub Mix) (Tuff City Records 1987)
 5. Lifestyle – Katrina (Kent Records 1986)
 6. The Softones – Love Child (H&L Records 1976)
 7. The Inculcation Band – Arthur Adams Sings You Got The Floor (Inculcation 1981)
 8. Heatwave – Boogie Nights (Epic 1978)
 9. Furniture – Brilliant Mind  (Extended Mix) (Survival Records 1991)
 10. The Dukes of Stratosphear – Vanishing Girl (Virgin 1987)
 11. Los Cardiacos – La Costa Oeste (DRO 1985)
 12. Peter Schilling – Major Tom (Völlig Losgelöst) (WEA 1982)
 13. Japan – Life in Tokio (Hansa International 1979)
 14. Hey! Elastica – This Town (Virgin 1984)
 15. Zeitgeist – Ball Of Confusion Part 1 (Jamming! Records 1981)
 16. The Monks – I Can Do Anything You Like (Eagle Records 1981)
 17. Fire Engines – Candyskin (John Peel Session 81) (Domino 2006)
 18. Bow Wow Wow – Do You Wanna Hold Me (RCA 1983)
 19. Charol – Sin Dinero (Movieplay 1980)

Grans Records Miqui Puig Dee Heys!
Grans Records Miqui Puig Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari