Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618860232.2849419116973876953125', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

RAINY DAY - Dee Heys!
RAINY DAY

RAINY DAY

DJ: WILK.O

Quan el temps no acompanya resulta que l’aigua es vesteix de punts suspensius. Aquells que anuncien el seu final amb una efímera flor d’aigua. Els suspensius ja són punt final tot omplint petjada, la que ha deixat Wilk.o en l’escena cultural i musical tarragonina. Al capdavant d’aquesta raça de llops polonesos trobem l’Octavi Lobo. Director d’Art i Dissenyador Gràfic que des de fa més de vint anys li agrada sacsejar sonorament i visualment el seu territori i més enllà. No pas temut i molt estimat, ens va convidar al seu cau per compartir el que havia caçat, un bon grapat de suculents temes, que es van convertir en un àpat ple d’Ambient, Deep House, Electro i Dub Techno.

Wilk.o us convida a una sessió poc preparada que guanya naturalitat a cada beat, un xic lluny del que pots escoltar en un club i vestida amb els colors propis de l’individu que la punxa. Bon exemple d’una selecció molt personal i orgànica que picoteja tot so que remou a l’Octavi Lobo. Activista cultural que confessa que es treu el mono quan recupera la sensació de punxar i regalar sonoritats. És d’aquelles persones que li agrada aprendre i que es forma i transforma a cada pas. Es considera més melòman que dj, tot i que té la sort una vegada a l’any de punxa en un dels temples de l’electrònica del nostre petit país, la Sala Moog de Barcelona. Tornem a Tàrraco, on té El Cau, indret on va punxar durant molts anys. Per què l’Octavi munta saraus des del 1998, quan va començar l’aventura conjunta de Cienwatios. Primer com a col·lectiu presentant una maqueta al Sònar, després com agenda cultural electrònica per acabar promocionant esdeveniments de música electrònica a terres tarragonines. Picapedrer cultural que no es va aturar ací, ja que van readaptar juntament amb el bon amic Nao, un concepte canadenc com Pic-Nic a Tarragona, sota el nom de Vermuths Electrònics. Ells van ser els primers a muntar aquest tipus d’esdeveniments de dia. Van consolidar la seva experiència vermutera reunint dues mil persones a la platja. La darrera bogeria musical és El Laboratorio de Beats del Mediterraneo. Laboratori d’improvisacions on s’aposta per provetes plenes de jams electròniques. Es troba en fase embrionària però amb la clara intenció d’expandir el directe de la música electrònica. Si voleu gaudir de més de la mà de Wilk.o no oblideu de prémer aquest play.

Però tota aquesta passió per la música d’on surt… Doncs l’Octavi li deu molt al Ruperto, el seu pare, que li va deixar un gran llegat de vinils. Un pare avançat a la seva època, melòman i eclèctic. Col·leccionista musical que pujava una vegada al mes al sud de França per comprar vinils. Ens comenta que el Jazz era un dels estils que més li agradaven. Tot i que L’Octavi Lobo no és amant de les etiquetes va créixer perfilant la seva essència amb el so de Detroit, el House de Chicago, l’Electro dels 90′, el Synth Pop, L’Italo Disco… Creació viva buscant sempre quelcom amb ànima musical, per sumar més de quinze anys punxant i uns darrers molt interessat en la producció.

Les Golfes Club a Tarragona va ser l’escenari de la gravació per Dee Heys! La que podeu gaudir més avall. Però teniu ganes de veure’l en directe i a més a més acompanyat del gran André Vicenzzo, puix no us perdeu 7D2, una cabina, dos dj.’s i un mateix concepte de club. Aquest dissabte 7 de gener a Les Golfes Club una festa que serà complicada d’oblidar, que no t’ho contin, a viure-ho!!

Tracklist:

 1. Sebastian Mullaert – In The Blurry Mist Of Yourself (Wa Wu We Remix 2015)
 2. Tempelhof – Drake (2013)
 3. Fatima Yamaha – Whats A Girl To Do (Original Mix 2004)
 4. Red D – Chez (Original Mix 2016)
 5. Lauer – ESC (Prins Thomas Diskomiks 2016)
 6. Machines in Heaven – Displacer (The Revenge Guitar Dub Remix 2015)
 7. David August – Epikur (2014)
 8. Jacques Green – Prism (2012)
 9. Martin Dawson – Is This Goodbye (Tale Of Us Remix 2011)
 10. Bicep – Satisfy (John Talabot Alt Mix 2014)
 11. Soukie & Windish – Hero (2013)
 12. Avalon Emerson – The Frontier (High Desert Synthapella 2016)

Octavi Lobo Dee Heys!
Octavi Lobo Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari