Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618853828.5257151126861572265625', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

ÍNTIMA Y PERSONAL - Dee Heys!
ÍNTIMA Y PERSONAL

ÍNTIMA Y PERSONAL

DJ: NAUZET JONAY

Curta o llarga, la vida que ens espera, la que vivim i la que si ens deixen, intentem gaudir… tot sovint guarda records especials. Moments inesborrables que sense ciment fonamenten un record. Res de traumes, res d’històries per no dormir. Parlem d’alenades de vida, aquelles que només van durar un instant per convertir-se en eternes. Paraules, moments, fets o ben materials, quatre pilars ferms que van construir una gran passió pel nostre convidat. Tarragona va ser l’escenari i el nostre protagonista és Nauzet Jonay. Musicalment parlant quan va començar tot?

A lloms de la màquina del temps ens situem a principis dels noranta. Un dia qualsevol es va convertir en un dia especial per Nauzet. Aquesta història no existiria sense descobrir la figura del Ramon, el pare del nostre invitat. Ell va ser el catalitzador de la passió del seu fill amb l’arribada a casa d’un regal molt especial. Amb poc més de deu anys en Nauzet agafava fort un present únic i irrepetible, una taula de mescles. Melòman confés, en Ramon va obrir la porta d’un nou món al seu fill; el de la diversió, passió i gaudi per la música. El jove Jonay ja havia experimentat les primeres mescles amb les platines i els plats del seu pare i amb la mescladora aquest fet es va exponencialitzar. Com més temps passava, més ràpid corria el rellotge quan el nostre convidat s’abstreia experimentant sons. Diversió absoluta que arrelava i creixia a mesura que anaven passant els anys. Els mateixos que se situen abans de l’inici del nou segle. Un estimat conegut com André Vincenzzo, li va donar la primera oportunitat de portar el seu art mesclant davant d’un públic afamat de bona música. El VAMP i el 7 de Mal van ser els llocs elegits per descobrir el millor House. Però un vessant més underground va prendre part en la partida després de conèixer a Octavi Lobo. Braç a braç des de fa més de deu anys van aprendre cavalcar pels beats. Revolucions per minut que van portar a una creació única, i tot s’ha de dir, copiada irregularment en més d’un indret estatal. Ells dos són els creadors originaris del Vermuth Electrònic; que van començar amb seixanta persones a la pista per arribar a les dues mil de la darrera cita. A més a més, ells dos formen part del col·lectiu de música electrònica Cien Watios. Perquè d’aquest gènere beu la selecció íntima i personal que us ha portat Nauzet Jonay per Dee Heys! Tarragona. Sessió complicada de punxar en un local, però que no és obstacle perquè la puguis escoltar allí on et vingui de gust. Selecció amb la gran majoria de temes que van fer sentir alguna cosa al nostre convidat durant bona part del 2016. Poc més de cinquanta minuts per gaudir d’electrònica fina, a còpia de Techno, Tech House, Deep House i Deep Tech.

Amb ganes de sortir de l’estacionalitat estival i reivindicant més implicació de l’administració i locals de la capital tarragonina, en Nauzet us convida el pròxim 18 de febrer a un nou Vermuth Electrònic, en aquesta ocasió a la plaça de braus de la vella i bella Tàrraco, tot celebrant el desè aniversari. Però hem començat aquest conglomerat de paraules amb un dia especial, ja que un dia abans del vermut en firmarà un de nou. El 17 de febrer de 2017 surt a la llum la primera cançó de Nauzet Jonay de la mà del segell discogràfic de Huelva, Cutoff i amb la plataforma Beatport com a botiga virtual on es podrà adquirir. Dies especials que seguirà omplint el seu sac musical i vital amb un brodat a la coberta de tela, un brodat a agulla que amb cal·ligrafia romàntica escriu una paraula amb majúscules: FELICITAT.

Fotos: Nica Prytz

Tracklist:

  1. Cubicolor – Falling (Original Mix) (2016)
  2. Dahu – RS (Original Mix) (2016)
  3. Super Flu, Fünf Sterne Deluxe – Schund (Super Flu’s No Champier Mix) (2016)
  4. Andhim – Cloys (Original Mix) (2015)
  5. Douglas Greed, Kuss – Like Feathers Feat.Kuss (Original Mix) (2016)
  6. Ryan Davis – Brun (Matthias Meyer Remix) (2016)
  7. Marian Herzog, Modshape – Trapped in Time (Sascha Braemer Remix) (2016)
  8. Yotto – Aviate (Original Mix) (2016)
  9. Reset Robot – She (Original Mix) (2015)

Nauzet Jonay Dee Heys!
Nauzet Jonay Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari