Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618857732.1240210533142089843750', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

MIQUI PUIG - Dee Heys!
MIQUI PUIG

MIQUI PUIG

Ni és bonic i ni és senzill d’explicar. No és fruit d’un sol himne com aclamen aquells mals jutges, els mateixos que s’aferren al prejudici per arribar a la post sentència des de la butaca d’escai. No és un nom compost encara que quedi molt millor, és i sempre serà únic, perquè no tots es poden dir Miqui i menys Miqui Puig.

Ben tornat i benvingut encara que ens demana que no li siguem fidels. Però com ho hem de fer, Miqui… si ens regales onze nous himnes que haurien d’estar receptats per tots els metges, menys per aquell que portava per cognom allò que sembla que escasseja, amor. Si la melancolia s’aferra a la sola de les nostres sabates a cada pas i ens recomanes que el fang no el deixem assecar perquè pesa. Més d’un cop és inevitable recordar i veure rodar pel nostre caparró aquells ciclistes amb mallots multicolors de les tardes d’estiu, escalant petits i grans tourmalets, per després anar a roda agafant aire i preparant-se per una contrarellotge com és aquesta preciosa vida. Aquells moments que van fundar record com deia Benedetti, amanits amb el somriure i mirada d’aquell que te l’ha donat i que sense que te n’adonis, un dia deixa de ser-hi. Però per això tenim el vinagre de Mòdena que engreixa la nostra cadena vital. Melassa a vista, que es desplega amb antidegoteig i consistent, escorredís com totes les corbes dels anys passats i de les experiències sumades. Al capdamunt, serp vinagrera i sonora que brilla amb la foscor, agria per denominador comú però dolça en record d’aquell raïm premsat. Cada lliscada de pa preludi de finals on l’esmentat vinagre es mou així, et mou a tu. Suquem l’ànima del plat tot escolant de fons el que ens agrada, la teoria d’un home invisible que rapsoda a cada queixalada. Sense debilitats de veu ni espatlles caigudes, sense pors i amb bona salut. Perquè com dèiem, la Mòdena és l’energia que no dissimula; pot envejar l’engalanat d’altres plats, però pocs d’ells estan tan ben servits com aquell que has elaborat, a foc lent i fluent, delicat i amb cada ingredient al seu lloc. Àcid efecte balsàmic en temps de lluita interior i exterior.

Quina gran trobada i immensa troballa, quina gran reunió amb l’Associazione Ciclista Popolare formada per aquells que amb tu al capdavant van a ritme de pedal (Marc Botey, José Robisco i Joan Vergés). Amb els que no has deixat d’assajar totes les col·leccions, encara més d’un cop costi caminar, animant i fent el ball d’algú especial que mai ens hagués hagut de deixar. Entaulats tanquem aquesta sortida cicloturística amb l’hora del brindis, després del camí recorregut cal celebrar el que ja és una realitat, l’Escuela de Capataces (LAV Records), que a dia que passi i sobretot a dia que s’escolti sumarà alumnat. Exclames que vos trobava a faltar, molts de nosaltres també!

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Ni es bonito y ni es sencillo de explicar. No es fruto de un solo himno, como aclaman aquellos malos jueces, los mismos que se aferran al prejuicio para llegar a la post sentencia desde su sillón de escay. No es un nombre compuesto aunque quede mucho mejor, es y siempre será único, porque no todos se pueden llamar Miqui y menos Miqui Puig.

Bien hallado aunque nos pide que no le seamos fieles. Pero como lo hacemos, Miqui … si nos regalas once himnos que deberían estar prescritos por todos los médicos, menos para aquel que llevaba por apellido aquello que parece que escasea, amor. Si la melancolía se aferra a la suela de nuestros zapatos a cada paso y nos recomiendas que el barro no dejemos secar porque pesa. Más de una vez es inevitable recordar y ver rodar por nuestra cabecita aquellos ciclistas con maillots multicolores de las tardes de verano, escalando pequeños y grandes Tourmalets, para después ir a rueda cogiendo aire y preparándose para una contrarreloj como es esta preciosa vida. Aquellos momentos que fundaron recuerdo como decía Benedetti, aderezados con la sonrisa y mirada de aquel que te la ha dado y que sin que te des cuenta, el día menos pensado deja de estar. Pero para ello tenemos el vinagre de Módena que engrasa nuestra cadena vital. Melaza a vista, que se despliega con antigoteo y consistente, resbaladiza como todas las curvas de los años pasados y de las experiencias sumadas. En la cima aquella serpiente vinagrera y sonora que brilla con la oscuridad, agria por denominador común pero dulce en recuerdo de aquella uva prensada. Cada untada de pan preludio de finales donde dicho vinagre se mueve así, te mueve a ti. Mojamos el alma del plato escuchando de fondo lo que nos gusta, la teoría de un hombre invisible que rapsoda a cada bocado. Sin debilidades de voz ni hombros caídos, sin miedos y con buena salud. Porque como decíamos la Módena es la energía que no disimula; puede envidiar el traje de otros platos, pero pocos de ellos están tan bien servidos como aquel que has elaborado, a fuego lento y fluyente, delicado y con cada ingrediente en su sitio. Ácido efecto balsámico en tiempos de lucha interior y exterior.

Qué gran encuentro e inmenso hallazgo, qué gran reunión con la Associazione Ciclista Popolare formada por aquellos que contigo al frente van a ritmo de pedal (Marc Botey, José Robisco y Joan Vergés). Con los que no has dejado de ensayar todas las colecciones, aunque más de una vez cueste caminar, animando y haciendo el baile de alguien especial que nunca nos hubiera tenido que dejar. Alrededor de la mesa cerramos esta salida cicloturística con la hora del brindis, después del camino recorrido hay que celebrar lo que ya es una realidad la Escuela de Capataces (LAV Records), que a día que pase y sobre todo a día que se escuche tiene alumnado asegurado. Exclamas que os echaba de menos, muchos de nosotros también!

Tracklist:

 1. Sophia Loren & Armando Trovajoli Orchestra & Chorus – Che m’e’mparato a fa (RCA 1957)
 2. Cabaret Voltaire – The Set Up (Rough Trade 1978)
 3. Tribe Called Quest – I Left my wallet in El Segundo (Vampire Mix by Norman Cook) (Jive 1991)
 4. Spoonie Gee – The Godfather (Dub Mix) (Tuff City Records 1987)
 5. Lifestyle – Katrina (Kent Records 1986)
 6. The Softones – Love Child (H&L Records 1976)
 7. The Inculcation Band – Arthur Adams Sings You Got The Floor (Inculcation 1981)
 8. Heatwave – Boogie Nights (Epic 1978)
 9. Furniture – Brilliant Mind (Extended Mix) (Survival Records 1991)
 10. The Dukes of Stratosphear – Vanishing Girl (Virgin 1987)
 11. Los Cardiacos – La Costa Oeste (DRO 1985)
 12. Peter Schilling – Major Tom (Völlig Losgelöst) (WEA 1982)
 13. Japan – Life in Tokio (Hansa International 1979)
 14. Hey! Elastica – This Town (Virgin 1984)
 15. Zeitgeist – Ball Of Confusion Part 1 (Jamming! Records 1981)
 16. The Monks – I Can Do Anything You Like (Eagle Records 1981)
 17. Fire Engines – Candyskin (John Peel Session 81) (Domino 2006)
 18. Bow Wow Wow – Do You Wanna Hold Me (RCA 1983)
 19. Charol – Sin Dinero (Movieplay 1980)

<

Comparteix:

Deixa un comentari