Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618858003.3344779014587402343750', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

LOS TIKI PHANTOMS - Dee Heys!
LOS TIKI PHANTOMS

LOS TIKI PHANTOMS

En remot punt del planeta “culló” nom no mos recordem, ni falta que fa… Hi havia un volcà més impronunciable que aquells que habiten les islandies. Quatre dels vilatans, sempre curiosos i juganers, desafiaven tot sovint els perills d’aquest, fins que un dia segles i segles enrere, agosarats de mena van arribar a treure el cap per mirar el que hi havia dins. Doncs lava, cony que hi havia d’haver! Aquell dia els va canviar la vida, els va tornar sempiterns, quedant tan recremats que els seus caps es van convertir en quatre calaveres musicals. Com que un quan és immortal el primer que pensa és… que collons fotre amb tants anys de vida? Van suplicar al gran del Tiki (cosí per part de mare de Taka, si no mireu l’enciclopèdia per què a la Wikipedia tot és mentida) perquè els deixes veure món. L’empresa no va ser fàcil, ja que el totpoderós els va demanar una condició sine quan non, la de carregar d’electritzants guitarres la resta del món. A nostre senyor volcaner no li agraden les paraules per què se les engoleix el volcà, no pas se les empota el vent… Així que, el surf rock, el rockabilly, el garage i grans dosi d’espagueti van omplir les maletes dels quatre lacais.

Tiki va provocar amb la seva magnificència un tsunami que els portes a la costa més propera. A lloms del mateix El Bravo, El Caníbal, El Jíbaro i El Dorado van emprendre aquest viatge fa dotze anys. La veritat, tot i que els agrada vaguejar i polir-se els metacarps quan ningú els veu, han fet feina amb més d’una dècada. Amb Los Tiki Phantoms Regresan de la Tumba van estrenar-se, per tres anys després tornar amb Los Tiki Phantoms y el Ejército de las Calaveras. Amb la clara premissa de moure els bones van treure a la llum Los Tiki Phantoms Mueven el Esqueleto al 2011. En 2015 van fer una col·laboració amb Rosana per gravar Los Tiki Phantoms y el Misterio del Talismán. Dos anys alimentant el moll de l’os han necessitat per aterrar als vostres altaveus amb una nova entrega evangelitzadora com Los Tiki Phantoms Aventuras en Celuloide. Almenys les hores mortes les han utilitzat per culturitzar-se, ja que el Déu Tiki els observa constantment. Per això crispetes en mà s’han repassat l’extens catàleg de pel·lícules de Sèrie B i Z. Inspirant-se així, tot regalant el que podria ser perfectament la banda sonora d’un d’aquests films. Les males llengües diuen que el disc li ha agradat fins i tot al mateix Satanàs, té pebrots la cosa, això sí escalivats perquè tenen la seva residència habitual a Barcelona.

Si voleu moure l’esquelet de valent i deixar-vos portar per l’electritzant directe de Los Tiki Phantoms no us perdeu el concert de Festa Major el pròxim 11 de maig. Però si abans voleu descobrir més sobre el nou treball d’ultratomba aquí us deixem el Set & Meet & Great que van protagonitzar a la botiga de discs Grans Records de Lleida amb punxada a vuit mans inclosa. Als seus peus Los Tiki Phantoms perquè després d’escoltar-los una bona estona treuen fum i a més no fan pudor, com que no hi ha pell.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

En un remoto punto del planeta cuyo nombre no nos acordamos, ni falta que hace … Había un volcán más impronunciable que aquellos que habitan las islandias. Cuatro de los lugareños, siempre curiosos y juguetones, desafiaban a menudo los peligros de este, hasta que un día siglos y siglos atrás, osados por naturaleza llegaron a sacar el cabezón para mirar lo que había allí dentro. ¡Lava coño, que os pensabais que había! Ese día les cambió la vida, los volvió sempiternos, quedando tan requemados que sus cabezas se convirtieron en cuatro calaveras musicales. Como uno cuando es inmortal lo primero que piensa es … ¿Qué cojones voy a hacer con tantos años de vida? Suplicaron al poderoso Tiki (primo por parte de madre de Taka, si no mirad la enciclopedia por qué la Wikipedia todo es mentira) para que los dejará ver mundo. La empresa no fue fácil, ya que el todopoderoso les pidió una condición sine qua non, la de cargar de electrizantes guitarras el resto del mundo. A nuestro señor del volcán no le gustan las palabras ya que se las traga el volcán, no se las lleva el viento… Así que, el surf rock, el rockabilly, el garage y grandes dosis de espagueti llenaron las maletas de los cuatro lacayos.

Tiki provocó con su poderío un tsunami que los llevara a la costa más cercana. A lomos del mismo El Bravo, El Caníbal, El Jíbaro y El Dorado emprendieron este viaje hace doce años. La verdad, aunque les gusta vaguear y pulirse los metacarpos cuando nadie los ve, han trabajado con más de una década. Con Los Tiki Phantoms Regresan de la Tumba se estrenaron, para volver tres años después con Los Tiki Phantoms y el Ejército de las Calaveras. Con la clara premisa de mover los bones sacaron a la luz Los Tiki Phantoms mueven el Esqueleto en 2011. En 2015 hicieron una colaboración con Rosana para grabar Los Tiki Phantoms y el Misterio del Talismán. Dos años alimentando el tuétano han necesitado para llegar a sus altavoces con una nueva entrega evangelizadora como Los Tiki Phantoms Aventuras en Celuloide. Al menos las horas muertas las han utilizado para culturizarse, ya que el Dios Tiki los observa constantemente. Por ello palomitas en mano se han repasado el extenso catálogo de películas de Serie B y Z. Inspirándose así, regalando lo que podría ser perfectamente la banda sonora de uno de estos filmes. Las malas lenguas dicen que el disco le ha gustado incluso al mismo Satanás, tiene narices la cosa, porque ellos instalados en Barcelona ni tiene nariz alguna, con dos orificios les vale.

Si deseas mover el esqueleto constantemente y dejarte llevar por el electrizante directo de Los Tiki Phantoms no te pierdas el concierto de Fiesta Mayor el próximo 11 de mayo. Pero si antes deseas descubrir más sobre el nuevo trabajo de ultratumba aquí os dejamos el Set & Meet & Great que protagonizaron en la tienda de discos Grans Records de Lleida con dj set a ocho manos incluido. A sus pies Los Tiki Phantoms porque después de escucharlos un buen rato sacan humo y además no huelen mal, como que no hay piel.

Tracklist:

 1. Motorzombis – Risa Maléfica (2014)
 2. Devo – That’s Good (1982)
 3. Julio Iglesias – Soy Un Truhán, Soy Un Señor (1977)
 4. Suicidal Tendecies – Cyco Vision (1999)
 5. Yellow Magic Orchestra – Technopolis (1979)
 6. El Fary – El Toro Guapo (1974)
 7. Voodoo Glow Skulls – Voodoo Anthem (2002)
 8. The Damned – Disco Man (1981)
 9. Metallica – Motorbreath (1982)
 10. Gorilla Biscuits – Start Today (1989)
 11. Forum – Davayte Sozvonimsya (1984)
 12. Haruomi Hosono – Chattanooga Choo Choo (1975)
 13. Rod Stewart – Da Ya Think I’m Sexy? (1978)
 14. Eduard Artemyev – Rakkans (1985)
 15. Garbage Pail Kids – Intro (1987)
 16. Yellow Magic Orchestra – Rydeen (1979)
 17. Bee Gees – Night Fever (1977)
 18. Heatwave – Boogie Nights (1976)

Comparteix:

Deixa un comentari