Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618859354.6386909484863281250000', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

70’S SOUL - Dee Heys!
70’S SOUL

70’S SOUL

DJ: MARIA CARLES

Els bons costums no s’han de perdre mai, una d’elles és descobrir els convidats que ens regalen cada mes els trempats de Natros Sols, lo Col·lectiu Modernista i Aborigen de les nostres contrades. El Beat Cafè i Soul és el punt de trobada i comunió on els vermuts agafen aquell caire, tot respirant aquell caliu que porta als vostres migdies a una experiència rodona. Convidats de luxe que acaronen les vostres orelles amb melodies amb molta personalitat i per descomptat tracklists d’allò més interessants.

Us donem una nova oportunitat de viure un d’aquests moments però de forma virtual. El savoir-faire del gènere femení als plats no dóna lloc a dubte, i sense dubte és un autèntic plaer haver tingut l’ocasió d’enregistrar a la Queen of Soul lleidatana per excel·lència, sí us parlem de la Maria Carles! Com titula, us regala una selecció amb una directriu clara, la del Soul dels anys setanta. Aquest magnífic gènere que va néixer als anys cinquanta amb l’enllaç musical del gospel i el R&B. Ella es declara incondicional de la música i sobretot del so Afro-American. La música la fa sentir viva, destacant els anys noranta gaudint dels seus punts de reunió com el Penta i La Casa de la Bomba, allí hi va viure i gaudir de grans nits. Les galetes vinileres prenen molt protagonisme a les seves sessions però també reconeix que hi ha certes referències que li és complicat trobar amb aquest format. Per això a les sessions a casa, on sempre hi ha música sonant pels altaveus, opta pels plats però també hi ha cops que tendeix al digital per un consum més ràpid. Com esmentàvem l’Afro-American és el que més li tira i tot el que arribi derivat del mateix com el Funk, el Soul, el Southern, el Deep-Soul, el Modern Soul… Per cert, parlant d’aquest és l’ànima que omple els més de quaranta-cinc minuts que teniu més avall. Un tastet de les seleccions que punxa a locals, que té una durada aproximada de tres hores. Ens comenta que veu del Modern Soul, perquè és un estil per gaudir i escoltar, sense l’obligatorietat de fer ballar als presents. Però que si és el cas, també ho fa i d’allò més bé. Ho poden dir aquells que l’han gaudit a les cites com el Soulero! Bilbao Soul Club o bé el Siesta Is Over i el Saturday Soul Sessions de Barcelona.

Res més us queda després d’aquesta introducció en honor a la Maria, que prémer el play del vídeo o bé del mixcloud. Us assegurem que el gaudi és assegurat, un regalazo per als dos caragols que tots portem dins!

Tracklist:

 1. Leroy Hutson – I Think I’m Falling In Love (1976) LP
 2. The Main Ingredient – Happiness is just Around The Bend (1974) LP
 3. The Controllers – We Don’t (1979) LP
 4. ZZ Hill – Love Is So Good (1977) 7”
 5. Sharon McMahan – Get Out Of My Life (1973) 7”
 6. Donny Hathaway – Memory Of Our Love (2013) (unreleased) 7”
 7. Tavares – My Love Calls (1978) LP
 8. Gregg Jackson – One For The Road (1982) 7”
 9. Lenny Williams – Cause I Love You (1978) LP
 10. General Crook – The Best Years Of My Life (1973) 7”
 11. Harold Melvin & The Blue Notes – Where Are All My Friends (1974) LP
 12. Gladys Knight And The Pips – Midnight Train To Georgia (1973) LP
 13. Willie Hutch – Lucky To Be Loved By You (1969) LP
 14. The Intruders – I’ll Always Love My Mama (1973) LP

Maria Carles Dee Heys!
Maria Carles Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari