Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618858305.0930960178375244140625', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

ELECTRONIC MOVEMENTS - Dee Heys!
ELECTRONIC MOVEMENTS

ELECTRONIC MOVEMENTS

DJ: FIGA

Nosaltres ens enfilaríem de bona grat al capdamunt de les muralles, convocaríem a bona part de la ciutat a l’amfiteatre romà, faríem una promenade per tots aquells racons que la fan especial… tot per un sol fet i reclam! Tarragona culturalment està molt viva, que se n’adonin aquells que manen des dels despatxos!! Pel que ens conten l’empresa cultural és complicada a aquestes terres, per això volem fer clam i demostrem gairebé cada quinze dies que això és una realitat. Us ho diuen uns lleidatans que no només viuen de l’aixada, i que eternament agraïts van estar híper ben cuidats i estimats pels autèntics cracs musicals que teniu a Tarragona. La cultura és aliment per l’ànima i la música medicina segura, així que, amb el menjar no s’hi juga i la cura ha de ser per tots!

Fins aviat exclamem, acomiadant-nos de terres tarragonines on el darrer protagonista a Les Golfes Club és Jordi Noria aka Dj Figa. Als plats selecció musical electrònica amb pinzellades d’indie. Sessió de quaranta-cinc minuts amb estils com Dub, Electro, House i Dance. Més d’un el coneixeu, ja que és un dels residents de la Sala Zero de Tarragona, on una o dos cops al més el trobareu punxant. Com també als saraus que es munten quan arriba l’hora del Palm Fest, el festival de música independent de referència al Sud de Catalunya, ubicat a les instal·lacions del Port Esportiu de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Allí punxa seleccions que comencen amb una ànima més indie/pop per anar calçant a poc a poc el so més electrònic. Però Figa sens dubte és deu al públic assistent i per exemple, en la darrera cita al Pleamar Vintage Market d’Altafulla durant el vermut va dedicar la seva punxada a una sonoritat més rockera i indie. Fet que denota el seu gran brackground musical, no tancant cap porta pel que fa als estils. Ens confessa que els discs més ratllats que volten per l’estudi són el Goodbye Horses de Q Lazzarus i el Homework de Daft Punk. Tot i que es dedica a altres menesters, en Jordi és home de ràdio. A principis dels anys noranta va iniciar la seva aventura a les ones a Ràdio Hospitalet de l’Infant, on va deixar de banda el clàssic toca-disc per descobrir els plats Technics. Durant aquella època aprofitava els discs que arribaven de promo a la ràdio per gravar els seus particulars mix amb cinta. Com que veien que això li agradava, una figura destacada de la terra com “Helmut” Broto li va descobrir tot un món fent-li escoltar: T-Rex, The Jam, Orbital, Japan, Aphex Twin… Tot i ser un fervent amant de la música mai va fer ràdio fórmula. Va ser un dels precursors dels programes de ràdio als noranta dedicats als videojocs d’aquelles andròmines anomenades Spectrum o bé Commodore. Fins i tot Erbe li enviava jocs per fer les seves justes opinions. També va realitzar a Ràdio Hospitalet de l’Infant programes de Cine i Humor.

Electrònica fina la que va portar per Dee Heys!. Com esmentàvem el podeu trobar a la Sala Zero, però us recomanem una cita a Flix al mes de juliol, concretament el 8 de juliol al Festival Pingüí, el festival de música alternativa de les Terres de l’Ebre. Forma part del cartell de dj’s amb una més que segura plaent selecció a còpia d’Indie i Pop, marcat per un so més Manchester. No us ho perdeu hits, piscina i pingüins!

Tracklist:

 1. Boreals – Observatorio (2015)
 2. Primal Scream – Don’t Fight it, Feel it (1991)
 3. The Chemicals Brothers – Wide Open (ft. Beck) (2015)
 4. Simian Mobile Disco – I believe (Prins Thomas Remix) (2007)
 5. Mia. – Tanz der Moleküle (Beelow Remix) (2006)
 6. David Shaw and The Beat – The Jackal (Massimiliano Pagliara Remix) (2012)
 7. Todd Terje – Delorean Dynamite (2014)
 8. The Juan Maclean – Happy House (2008)
 9. Joe Smooth – Promise Land (1988)
 10. 808 State – Cübik (1991)
 11. The KLF – Madrugada Eterna (1990)

Figa Dee Heys!
Figa Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari