Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618859169.3265910148620605468750', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

LOW TECH, HIGH LIFE - Dee Heys!
LOW TECH, HIGH LIFE

LOW TECH, HIGH LIFE

DJ: VESPER ON

Les terres lleidatanes continuen sorprenent amb el talent que emanen. Sorprenent i plaent sessió la que us regala Jordi Baldó aka Vesper On. Fora plats, platines, cd-players o bé memòries externes… damunt la taula dos Nintendo Game Boy DMG-01 amb les que va regalar un autèntic espectacle sonor a 8bits. Viatge en el temps amb la sonoritat a cavall entre els vuitanta i els noranta que interioritzada té una generació sencera, després de l’eclosió i auge dels videojocs. Com comenta en Jordi, un apassionat dels videojocs des de ben menut, és una selecció per recuperar infantesa però, també ens destaca el vessant reivindicatiu lluitant contra l’obsolescència programa que tan acostumats ens té el canvi tecnològic continu. Un plaer comptar amb ell, ja que va preparar una selecció pròpia, així que en realitat és una actuació en tota regla. Filigranes musicals sumades amb les dues Game Boy a la mà. Són del primer model però costumitzades amb un sistema de modificació Pro-Sound i programades amb posterioritat amb Little Sound Dj en cartutxos buits. Temes escrits per Vesper On del 2010 al 2014 (més un cover d’OBK) en un estil complicat d’etiquetar com ens comenta, però que s’aproxima al que es podria dir Electro Techno Melodic.

Questionari_verper on_1
Questionari_verper on_2
Questionari_verper on_3
Questionari_verper on_5
Questionari_verper on_4
Questionari_verper on_6
Questionari_verper on_7
Questionari_verper on_8

Tracklist:

  1. VesperOn – Burning City (2010)
  2. VesperOn – Blood Hunter (2012)
  3. VesperOn – Starlight Dream (2010)
  4. VesperOn – Turbo (2011)
  5. VesperOn – O.B.K. Historia de Amor – Cover (2013)
  6. VesperOn – Lunar Shield (2013)
  7. VesperOn – Cuanticum (2013)
  8. VesperOn – L.H.C. (2014)

Jordi Baldo Dee Heys!
Jordi Baldo Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari