Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618862739.7025070190429687500000', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

A SOUL TRAIN TRIBUTE, THE HIPPEST TRIP… IN LLEIDA! - Dee Heys!
A SOUL TRAIN TRIBUTE, THE HIPPEST TRIP… IN LLEIDA!

A SOUL TRAIN TRIBUTE, THE HIPPEST TRIP… IN LLEIDA!

DJ: CISCO KID

Estimades i estimats passatgers arriba a l’estació Dee Heys! The Soul Train!! Al capdavant de la locomotora musical el melòman i cinèfil lleidatà Cisco Kid. Qui millor per conduir-vos per una sessió recorrent els setanta i vuitanta amb vagons plens de Soul, Funk i Disco. Tribut clar al TV Show, Soul Train, que des de 1971 fins a 2006 cada dissabte a la nit difonia la música afroamericana de la mà del gran Don Cornelius.

La passió per la música del nostre convidat comença a prendre forma quan tenia poc més de deu anys. De la mà dels discs comprats a l’Orley pel seu cosí i un Stereophonic en Cisco descobria estrelles del firmament musical com James Brown, Elvis, Genesis, Janis Joplin o bé, Otis Redding. Les que posteriorment s’enregistrava amb cassette, per a després, posar banda sonora al cotxe familiar en els viatges a la Costa Daurada. Al bell mig dels setanta recorda les visites a Andorra, a buscar sucre, mantega…. i cassettes de John Mayall, Status Quo o The Rolling Stones. Gràcies a la seva bona afició pel bon cinema, el Soul a poc a poc s’anava fent un lloc dins de les seves preferències. Els clàssics musicals dels anys quaranta li tenien el cor robat. De la música orquestrada va treure el seu bon gust pel Jazz. Amb quinze anys es compra els seus primers plats i també les seves periòdiques visites al pis-botiga Érem del Carrer Major, on recorda adquirir vinils de Chick Corea, John Coltrane i Miles Davis. Sens dubte, des d’aquells dies s’ha convertit en un dels col·leccionistes de la ciutat amb més de mil referències en les seves prestatgeries. Activista cultural a la ciutat de Lleida, en Cisco va formar part de la fundació dels Amics del Jazz com dels inicis del Jazz Tardor. Forma part d’un bon grup d’amics amants del Soul, com són els Soul Trainers. Pel que fa al cine s’encarrega de la producció del Festival Som Cinema i ajuda amb la creació de sinergies entre el Som Cinema, La Mostra i l’Animac. La cultura a la nostra ciutat no seria el mateix sense la figura del nostre invitat.

Poseu-vos ben còmodes i enllustreu les orelles que el viatge pel territori Soul serà ben plaent, durant gairebé una hora. En el cas que el gaudi el voleu viure en directe, no us perdeu les seves punxades una vegada al mes al Pub Línia.

Questionari_cisco_1
Questionari_cisco_2
Questionari_cisco_3
Questionari_cisco_4
Questionari_cisco_5
Questionari_cisco_6
Questionari_cisco_8

Tracklist:

 1. The Soul Train Gang – Soul Train Theme (1976)
 2. B.T. Express – Expose Yourself (1977)
 3. T-Connection – At Midnight (1978)
 4. Bar-Kays – Up In Here (1979)
 5. Instant Funk – I Got My Mind Made Up (1979)
 6. Taka Boom – Night Dancin (1979)
 7. Earth, Wind & Fire – Let Me Talk (1980)
 8. Zoom – Saturday, Saturday, Night (1981)
 9. The Temptations Ft. Rick James – Standing On The Top (1982)
 10. D-Train – You’re The One For Me (1982)
 11. War – You Got The Power (1982)
 12. Cameo – Just Be Yourself (1982)
 13. The Whispers – Tonight (1983)
 14. O’Bryan – Soul Train’s A Comin (1983)

Cisco Kid Dee Heys!
Cisco Kid Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari