Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618854465.8089718818664550781250', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

MÚSICA PER UN DISSABTE A DOS QUARTS DE DOS DE LA MATINADA - Dee Heys!
MÚSICA PER UN DISSABTE A DOS QUARTS DE DOS DE LA MATINADA

MÚSICA PER UN DISSABTE A DOS QUARTS DE DOS DE LA MATINADA

DJ: TXEMA DEL PENTA

Es queda curt aquest bitllet de tornada de felicitat amb el nostre convidat d’avui. El que escriu aquestes paraules mesclades, permeteu-me la llicència, li deu les seves millors nits de post adolescència musicalment parlant. Infinits de bons records a cop de maluc sota la batuta d’un selector cinc estrelles com el Txema del Penta. Fa dies que no roman a les seves mans però durant onze anys (1995-2006) va musicalitzar el que per mi ha estat el millor pub musical de la ciutat juntament amb La Casa de la Bomba, el Pentagrama. Sempre fugint de qualsevol comercialització i donant esperit propi a sessions autènticament plaents per les orelles.

Què us trobareu si premeu el play? Doncs una sessió que s’escapoleix de totes aquelles que ens han anat visitants amb diferents selectors. Una sessió amb repte, perquè cada cançó que ens va punxar dura menys de tres minuts. Pura adrenalina picada, directa i trallera a còpia de Rock, Pop i Power-Pop. En definitiva, tal i com reflecteix el titular que ens ha donat, música per un dissabte a dos quarts de dos de la matinada. En Josep Maria es considera més col·leccionista de cançons que d’estils. A les seves estanteries trobarem més de deu mil referències en vinil. Podia haver fet la sessió amb vinil i de qualsevol estil, però ha volgut aprofitar l’evolució de les noves tecnologies per fer-ho amb digital i amb diferenciació, fet que per descomptat no fa perdre ni un bri de qualitat sonora. No creu amb els dj.’s estrella sinó amb els grans selectors que regalen allò a aquells que s’ho volen passar bé. Actualment viu la música com un hobby que gaudeix des de casa però es treu el cuquet d’una bona selecció una vegada al mes al Tucuman; comenta que allí li deixen la llibertat per punxar el que vol. Durant el dia a dia, el trobarem actualment a càrrec del local de restauració La Bàmbola. També podem gaudir diàriament de la seva saviesa a la xarxa, escoltant i llegint les seves experiències al blog musical “Los números 1 de mi corazón (una bonita colección de canciones” on cada dia penja un temazo, acompanyat d’un breu escrit personal. Perquè no li falten experiències i vivències al local i casa seva, al cantó de grans com Alaska, Antonio Vega, Pau Donés, Adrià Puntí, Sergio Makaroff… entre d’altres. Repetim… Tot un luxe que ens hagi visitat un gran com el Txema del Penta! Llarga vidaaa!!

Questionari_txema_1
Questionari_txema_2
Questionari_txema_3
Questionari_txema_4
Questionari_txema_5
Questionari_txema_6
Questionari_txema_7
Questionari_txema_8

Tracklist:

 1. The Pixies – Cecilia Ann (1990)
 2. Jonathan Richman – Velvet Underground (1992)
 3. Ben Vaughn – Words Can’t Say What I Wanna Say (1990)
 4. Proscritos – Soy Tu Tormento (1991)
 5. New Adventures – Come On (1983)
 6. The Romantics – What A Like About You (1980)
 7. Dirty Looks – Let’s Go (1980)
 8. Eddie & The Hot Rods – Get Across To You (1976)
 9. The Pretenders – Tattooed Loved Boys (1980)
 10. Suzanne Fellini – Love On The Phone (1980)
 11. The Shambles – Groovie Thing (1995)
 12. Paul Collins Beat – Dance, Dance (1984)
 13. Primavera Negra – Bajo El Sol (1985)
 14. Monochrome Set – The Jet Set Junta (1982)
 15. New Life – Zones (1979)
 16. Ilegales – Europa Ha Muerto (1986)
 17. Utopia – I Just Wanna Touch You (1980)
 18. Sugar – I Can’t Change Your Mind (1992)

Txema del Penta Dee Heys!
Txema del Penta Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari