Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1615174756.6363439559936523437500', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

WE ARE COSMIC STORE - Dee Heys!
WE ARE COSMIC STORE

WE ARE COSMIC STORE

DJ: ALEX GASULLA

Vinílicament espectacular l’espai que estrenem de la mà del nostre convidat. Ens instal·lem a Cosmic Records Store durant uns mesos per oferir-vos un grapat de selectors i selectora. Tret de sortida amb la persona que ens ha obert les portes de bat a bat de la seva casa musical, per fer realitat les seleccions. Estem parlant d’Àlex Gasulla, un vell conegut de Dee Heys! que aquest cop actua en solitari després de la sessió conjunta que va fer amb Pep Gaya.

Selecció basada en el concepte baleàric on el tempo i l’atmosfera s’agafen de la mà. On també hi ha cabuda pel Synth Pop, el Pop i el Future Jazz. Sessió tranquil·la, digna d’una primera hora, d’aquelles per engreixar la màquina bevent d’aquest gènere que tants bons temes va deixar durant la dècada dels setanta i vuitanta, i que actualment torna a gaudir de bona salut amb un auge clar.

No volem acabar aquest conglomerat de paraules sense parlar de Cosmic Records Store. Tres anys fa que l’Àlex va obrir la botiga virtual, fent el pas a la tenda física durant el 2017, sense deixar les seves cites a mercats i fires. Store que a poc a poc gaudeix de clients fidels, i que fins i tot, ha tret dues referències d’èxit. Dues referències pròpies a tret a la llum com a segell. La primera de Jan Hammer, l’encarregat de les bandes sonores de Miami Vice en format maxi. La segona amb el mateix format amb Susana Estrada com a protagonista. Maxi amb dos temes originals i tres nous edits a càrrec de tres productors espanyols. Bon ull el de Gasulla, ja que aquest ha gaudit d’una reeixida acceptació tant en l’àmbit nacional com internacional.

Questionari_alex1
Questionari_alex2
Questionari_alex3
Questionari_alex4
Questionari_alex5
Questionari_alex6
Questionari_alex7
Questionari_alex8

Tracklist:

  1. Erik Satie / Johannes Cernota – Gnossienne Nr 1 (1987)
  2. Ultravox – Viena (1980)
  3. Flash and the Pan – Walking (1979)
  4. Jan Hammer – Don´t You Know (1977)
  5. Dr.Buzzard´s Original Savannah Band – Sunshower (1976)
  6. Jasper Van ´t Hof´s Pili Pili – Hoomba Hoomba (1987)
  7. Pino Presti – L´Estate di Laura (1976)
  8. Madonna – Everybody (Dub Version)(1983)
  9. Chris Isaak – Wicked Games (™ Dubby Games Remix)(2011)
  10. Chmmr – Don´t be a Stranger (2017)

Alex Gasulla Dee Heys!
Alex Gasulla Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari