Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618858700.0050840377807617187500', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

SUSANNA CARMONA - Dee Heys!
SUSANNA CARMONA

SUSANNA CARMONA

DJ: SUSIPOP

Doncs sí, és ella la Susanna Carmona!! Per fi la tenim entre nosaltres i per tots vosaltres, musicalment parlant, és clar! S’engalana sota el nom de SusiPop quan li toca fer selecció musical i quines sessions que regala, canyella en branca! Pop, R&B, Northern Soul, Ié-Ié i Soul són els plats d’aquest menú degustació que ha preparat per Dee Heys!. Com ens comenta, una selecció personal del que més s’aproxima al que actualment punxa allí on demanen els seus serveis sonors.

Precoç musicalment se la pot titllar a la Susanna. Part de culpa en té el seu germà gran, en Xavi, que amb el grup rocker Por La Carretera i els concerts que muntaven, amb només sis anys va despertar dins la seva germana petita una passió que encara li dura. Als dotze amb una amiga, la Maria, van formar un duet i poc després es va guanyar el nickname de SusiPop per les seves amistats. Sempre cantant i vibrant amb la música Pop es va guanyar a pes aquest sobrenom. El mateix que va adoptar quan va començar la seva aventura davant dels plats. Una bona afició que l’ajuda de desconnectar i a evadir-se de la seva feina diària, que també l’apassiona, com és la de professora de filosofia. Una cosa és el que punxa a les seves sessions la SusiPop i un altre sac l’omple amb el que li agrada escoltar la Susanna Carmona a casa. No es tanca a cap estil perquè la música la remou, commou i la fa sentir més viva, per això la podem enganxar per casa escoltant un bon disc de Garbage, com de Down Tempo o de Rock. No ens enrotllem més, i deixem estar les paraules per aferrar-nos als sons i composicions que us regala la SusiPop, en la sessió enregistrada a Cosmic Records Store, un luxe, de veritat!!

Questionari_susipop1
Questionari_susipop2
Questionari_susipop3
Questionari_susipop4
Questionari_susipop5
Questionari_susipop6
Questionari_susipop7
Questionari_susipop8

Tracklist:

 1. Byron Lee – More And More Amour (1976)
 2. Marion Black – Who Knows (1970)
 3. Troy Dodds – Try My Love
 4. Major Lance – Um, Um, Um, (1963)
 5. Bob & Earl- Harlem Suffle (1963)
 6. Miriam Makeva – Pata Pata ( 1967)
 7. Jimmy Hughes – A Shot Of Rhythm And Blues (1966)
 8. Rose Batiste – This Heart Is Lonely (1966)
 9. Nancy Sinatra – The Last Of The Secret Agents (1966)
 10. The Velvettes – He Was Really Saying Something (1967)
 11. Melba Moore – Magic Touch (1999)
 12. The Cavaliers – Ooh Its Hurts Me (1967)
 13. Jackie Wilson- The Who Who Song (1968)
 14. Tom Jones – The Lonely One (1967)
 15. Johnny Rivers – Seventh Son (1965)
 16. Donnie Elbert – Little Piece Of Leather (1972)
 17. The King Pins – You’re Using Me (1964)
 18. Etta James – Something’s Got A Hold On Me (1964)
 19. Chick Carlton – I’m In Love With Your Daugther (1965)
 20. Mike Pedecin – Burn Toast And Black Coffee (1961)

Susi Pop Dee Heys!
Susi Pop Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari