Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618862628.5693008899688720703125', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

A JOURNEY TO THE PENGÜIN VILLAGE - Dee Heys!
A JOURNEY TO THE PENGÜIN VILLAGE

A JOURNEY TO THE PENGÜIN VILLAGE

DJ: DOC SLUMP

Ja ho diu la lletra d’un dels himnes cabdals dels vuitanta i noranta… Ens divertirem tots més si és junt del Doctor Slump! Per això us l’hem portat davant dels plats a Cosmic Records Store. Sessió eclèctica la que us ha preparat el dj. barceloní Oriol Cabré. Un repàs sonor que roman sobre les preferències musicals del nostre invitat. Doc Slump ha sumat cinquanta minuts que viatgen pel House Clàssic, l’Electrònica i Disco, amb matisos de música negra i Hip-Hop, tot començant i acabant amb OST.

Ser el petit de quatre germans amants de la música és un gran actiu. Aquest que el va fer sumar brackground des de ben jovenet. Va absorbir tot el que va poder dels diferents estils que sonaven a casa. Marcat sobretot per grups com Depeche Mode o The Cure i estils com l’Indie i el Disco. Periodista de formació es desvia del camí per ser peça important de diferents empreses digitals pel que fa al requeriment de suport tècnic de softwares. Vint anys carregant maletes carregades de vinils porta el nostre convidat. Amb divuit anys va començar en aquesta aventura que l’ha portat a infinitat de ciutats i locals. Esteu de sort perquè aquest desembre el podreu veure en directe, amanint diferents cites. La primera aquesta nit al MA-CE-RA Taller Bar Barcelona, el dia 22 de desembre a l’hostal Casa Gràcia i la nit de cap d’any a l’Ona de Roses. Millor que sentir al porc grunyir fort… Això ja no, quin horror!

Questionari_uri1
Questionari_uri2
Questionari_uri3
Questionari_uri4
Questionari_uri5
Questionari_uri6
Questionari_uri7
Questionari_uri8

Tracklist:

 1. INTRO – RZA – Ghost Dog Theme (1999)
 2. Barry De Vorzon – Theme From “The Warriors” (1979)
 3. The Streets – Turn The Page (2002)
 4. SBTRKT Feat. Sampha – Trials Of The Past (2011)
 5. Wu-Tang Clan – Fast Shadow (1999)
 6. Metro Area – Let’s Get. (2002)
 7. Glenn Underground – Jaz Love (1998)
 8. François K. – Moov (1995)
 9. Jamie XX Feat. Romy – Loud Places (John Talbot’s Higher Club) (2015)
 10. Maurice – This Is Acid (1988)
 11. Jackie Moore – This Time Baby (Special 12” Version) (1979)
 12. OUTRO – The Warriors OST (1979)

Dr.Slump Dee Heys!
Dr.Slump Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari