Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1614894461.0133619308471679687500', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

CUSTOM SESSION - Dee Heys!
CUSTOM SESSION

CUSTOM SESSION

DJ:LAUREN LINIA

Més d’un cop ens ha visitat i l’hem tingut de convidat de luxe tot gaudint de sessió aliena, però aquest cop l’hi tocava a ell!! Laureà Pulido no se n’ha pogut escapar i per fi l’hem ficat davant els plats! Teníem ganes que el Lauren del Linia ens delectés amb una sessió personal i… amb vinil. Aproximadament vint-i-cinc anys feia que no els treia fora de casa i que no punxava amb ells. Ens enorgulleix i ens produeix trempera que per Dee Heys! a Cosmic Records hagi tornat a fer sonar les galetes.

En Lauren prové d’una família on la música era important, va ser la professió del seu pare i més concretament al barri de la Bordeta de Lleida. El nostre convidat va tenir la sort de gaudir de l’eclosió del rock’n’roll, fet que l’acompanyat sempre. Com també els bons records de les festes del barri escoltant una de les orquestres on va tocar el seu pare, La Roxana. Aquesta què durant els setanta va telonejar a grans del moment com Tony Ronald, Pop Tops, Fórmula V… entre d’altres. Tot i aquests bons records, no es considera una persona nostàlgica, ja que prefereix la bona música abans que la nostàlgia. Una manera de combatre-la és escoltant sonoritats actuals, com li agrada fer tot sovint. Per Dee Heys! va desempolsar els clàssics per regalar una sessió de temes sobretot dels setanta i vuitanta, amb alguna pinzellada actual de Shirley Davis i un inici sixtie amb un dels grans com The Byrds. Country, Rock, Rockabilly, R&B i Funk són els cinc estils que formen els poc més de cinquanta minuts de sessió.

En Lauren torna a ser en Lauren del Linia perquè ha estat l’ànima d’aquest local emblemàtic a Lleida durant dues etapes. Amb només vint-i-dos anys se’n fa càrrec al voltant de 1984 fins que va traspassar el bar musical durant el 2007. No serà fins l’octubre del 2016 que recupera el local. Des del re-inici no ha parat de fer un bon calendari de dj’s per diferents ocasions i us convida a tots a passar una estona i gaudir de la bona música i l’ambient.  Aquest divendres 26 de gener Alfred Casals amb una Blues Session! Recordeu Canonge Brugulat, 20!!

questionariLauren2
questionariLauren3
questionariLauren4
questionariLauren6
questionariLauren5
questionariLauren7
questionariLauren8

Tracklist:

 1. The Byrds – Wasn’t Born to Follow (1968)
 2. Neil Young – Comes A Time (1978)
 3. Lynyrd Skynyrd – Money Man (1991)
 4. Robert Gordon – Too Fast To Live, Too Young To Die (1982)
 5. Kid Pharaon – Adults stories (1989)
 6. Strays Cats – Rumble In Brighton (1981)
 7. ZZ Top – La Grange (1973)
 8. The Pretenders – Middle Of The Road (1984)
 9. David Bowie – Heroes (1977)
 10. The Rolling Stones – Sympathy For The Devil (1968)
 11. Donald Fagen – New Frontier (1982)
 12. Kenny Neal – Outside Looking In (1988)
 13. Shirley Davis & The SilverBacks – Black Rose (2016)

Lauren Línia Dee Heys!
Lauren Línia Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari