Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1615214260.5656399726867675781250', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

SESIÓN CALEIDOSCÓPICA - Dee Heys!
SESIÓN CALEIDOSCÓPICA

SESIÓN CALEIDOSCÓPICA

DJ:TUPE

Que no entra pels ulls, més aviat per un altre sentit… Tres espills va situar estratègicament en el tracklist, preparats per fer les delícies d’aquells que vulguin “posar l’orella”. Des de la veïna Montsó ens arriba un convidat d’autèntic luxe i que teníem moltes ganes que ens visites, l’Antonio Vilanova més conegut a la selecció com Dj Tupe. Capità d’un equip com el de l’Escuela de Calor, restaurant a la part de dalt i Club Musical en el soterrani, com també, organitzador d’esdeveniment i espectacles. Un referent a territori aragonès i més enllà, ja que els millors grups alternatius i indies nacionals han passat pel seu escenari.

Gràcies a un cosí deu anys més gran l’Antonio va descobrir de ben menut que ara això de la música. La passió per aquesta no va tardar a aflorar i amb poc més de dotze anys ja tenia una col·lecció de gairebé cent vinils. L’idil·li amb la música encara dura ara quasi quaranta anys després i segueix creixent. Tupe no concep un dia sense música, és dels que tot el dia l’escolta, dels que amb els cascs ficats hi posa banda sonora a tot allò que passa durant la jornada. No es tanca a cap estil ni gènere, tots tenen el seu què; a l’hora punxar ens ha comentat que ho fa segons el lloc i la gent. Per Dee Heys! a la botiga de discs Cosmic Records va portar una selecció personal per gaudir-la escoltant més que ballant. Sessió reflex de la bona salut de la música alternativa i indie internacional com nacional en l’actualitat. L’Antonio abans d’acomiadar-se ens ha recomanat un grup murcià, que la veritat sona d’allò més bé, són els Verona, que el divendres 19 de gener tocaran a partir de les dotze a l’Escuela de Calor de Montsó. Un concert que es preveu per recordar! Si us agrada el gènere, no us el perdeu!

questionariTupe1
questionariTupe3
questionariTupe4
questionariTupe5
questionariTupe6
questionariTupe7
questionariTupe8
questionariTupe2

Tracklist:

  1. The War On Drugs – Thinking Of a Place (2017)
  2. Sexy Sadie – Sr.Nadie (1996)
  3. Jagwar Ma – OB1 (2016)
  4. The Stone Roses – All For One (2015)
  5. Rufus T. Firefly – Río Wolf (2017)
  6. Midnight Juggernauts – Into The Galaxy (2007)
  7. Arcade Fire – Everything Now (2017)
  8. Viva Suecia – Bien Por Ti (2016)
  9. Cut Copy – Airbone (2017)

Dj Tupe Dee Heys!
Dj Tupe Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari