NAIO DECLER & ARTHUR MUR LOVE DEE HEYS!

NAIO DECLER & ARTHUR MUR LOVE DEE HEYS!

DJ:NAIO DECLER & ARTHUR MUR

Parella electrònica i amorosa la que ens visita. Trobàvem a faltar una bona dosi d’electrònica i aquí la teniu de la mà del col·lectiu lleidatà AM+ i dels seus dos protagonistes. Són la Noemí Cierco i l’Òscar Mur coneguts a la selecció com Naio Decler & Arthur Mur, que aterren a Dee Heys! per delectar les vostres oïdes amb una sessió on predomina cosa fina, el house i el deep house, i alguna pinzellada de techno house.

Dues maneres de fer que tiren d’oxímoron, ja que la selecció és una igualtat diferenciada pel que fa a la sonoritat. Hi ha cops que van mesclant-se per donar pas a ocasions o comença un i acaba l’altre. On la Naio aporta la selecció musical i l’Athur la tècnica; ella més melòdica i ell incentivant la pista amb una mica més de ‘canya’. En definitiva pura essència a càrrec del col·lectiu nostrat que alimenta els saraus electrònics a les nostres contrades. Molt bé ho sap la Noemí que des de joventut ja fa deu anys que treballa perquè es presentin o continuïn els reptes organitzatius com el concurs de dj.’s o bé la Nit Sonora. Pel que fa a l’Òscar no concep la restauració sense la cultura, un clar exemple són les cites culturals i musicals que organitza des del conegut Bar Gilda, que ell capitaneja.

questionariNoemiOscar7
questionariNoemiOscar6
questionariNoemiOscar5
questionariNoemiOscar4
questionariNoemiOscar3
questionariNoemiOscar2
questionariNoemiOscar1

Tracklist:

  1. Benny Benassi Feat John Legend (remix Eelke Kleijn) – Dance de Pain (2013)
  2. Chicco Secci&Fabio B. (remix Eelke Kleijn) – Crosses (2013)
  3. Marcelo Vasami (Cid Inc remix) – A fantastic Fear of Everything (2018)
  4. Leonardo Gonnelli & Chus y Ceballos – Soledad (2014)
  5. Yahel & Eyal Barkan – Voyage (2000)
  6. Solomun – Amanecer (2018)
  7. Eelke Kleijn – Lovely Sweet Divine (2014)
  8. Eelke Kleijn – Home (2017)
  9. Deadmau5 – 4ware (2016)
  10. Khen and Guy Mantzur – Children With No Name (2016)

Naio Decler & Arthur Mur Dee Heys!
Naio Decler & Arthur Mur Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari