Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618854330.5446379184722900390625', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

Qui som - Dee Heys!
Qui som

Hola i benvinguts! Què us podeu trobar a Dee Heys!… Doncs, una finestra musicalment oberta de bat a bat, en forma de videoblog. Un projecte audiovisual on aboquem les nostres inquietuds i les dels nostres convidats. Ells són els nostres protagonistes. Si et ve de gust, compartiran amb tu la seva selecció de cançons més personal, passada pel tamís de la seva predilecció musical. Amants de la música que fugen del “mainstream” tot sumant més de quaranta cinc minuts de plaer sonor. Volem saber a què i com sona Lleida. Per això, volem que Dee Heys! el formin els que fan viu el nostre teixit cultural: músics, artistes visuals, escriptors, actors, pintors, periodistes…. Descobrir la seva banda sonora vital. També volem convidar a aquells que porten actualment la música a les pistes de ball, com recuperar els dj’s que van “penjar” els plats, perquè tornin a gaudir del “feeling” d’una bona sessió. Enregistrarem en vídeo aquest viatge sonor per l’indie, jazz, electrònica, soul, funk, beat, rock, pop, R&B, reggae, bossa nova, hip-hop… Cada divendres es publicarà una sessió en aquest portal web, on sempre la protagonista principal, serà la música. No estarà sola, l’acompanyarà una breu sessió de fotos, un mixcloud pels moments d’altres quefers i un tracklist perquè sàpigues la informació de la cançó que tant t’ha agradat. No creus què… la música no ens fa millors persones? Som com l’home del sac però però amb positiu. El nostre és ple de persones i estils musicals. Res d’agafar el contingut a cegues! Tu mateixa o mateix, què t’agrada? Només cal prémer el play!

Lleida és l’epicentre de Dee Heys! Una idea que sorgeix de tres autèntics malalts de la música. Tres amics que tot sovint comparteixen feina al sector audiovisual, s’han unit de nou per endegar aquest portal web. El realitzador i post productor Migue S. Monfort. El realitzador i director de fotografia Lluís Greoles. I del periodista i productor Aaron Sánchez. I diuen que darrere d’un home hi ha una gran dona. Doncs en aquest cas, darrere de nosaltres tres, tenim l’ajuda i treball de Cristina Fernández encarregada del bon funcionament de l’Associació Plat, d’on parteix aquest il·lusionant projecte. Però la família Dee Heys! creix i traspassa les fronteres lleidatanes. Vam néixer al desembre del 2014 a la capital de Ponent, i el 2016 ens han obert les portes de Les Golfes Club per aterrar a Tarragona. Bona part de culpa la té el nostre home a Tarraco. Dee Heys! Tarragona a càrrec de la programació, administració de continguts a les xarxes i altres saraus tenim a un altre foll per la música, Marco Ecléctico.

Per seguir tota l’actualitat de Dee Heys et pots subscriure al nostre butlletí electrònic.